Arild Midthun (Norges eneste Donald-tegner) og Børge Lund (tegneren av albumet Lunch)
tegner og forteller! I Donald-teltet blir det tegneaktiviteter, et hav av Donald-blader og pocketbøker, samt quiz for store og små tegnegale!

Tegneseriedagene finner sted i Kongeparken den 18. og 19.august 2012, fra kl 10.00-18.00 begge dagene (mens parken er åpen som vanlig)

Info/program:
Arild Midthun kommer til Stavanger/Ålgård 18. og 19. August for å tegne og fortelle for barn og vokse kl. 14-15 begge dagene. Han vil vise dem hvordan han tegner Donald, gi tips til hvordan man kan skrive gode historier og ellers svarer på alle spørsmål barna skulle lure på.

I tillegg vil Børge Lund, som er mest kjent for tegneseriestripen Lunch, holde fordrag for voksne og barn om tegneserier, med utgangspunkt i Lunch (mest sannsynlig kl 12.00 begge dagene).

Det vil på området stå pappfigurer i Donald, Dolly, Ole, Dole, Doffen, Pondus, Nemi, Star Wars, etc i store størrelser som barna kan ta bilde med!

Det vil være noe for en hver smak og vi ønsker alle velkommen til Magiske Tegneseriedager i Kongeparken!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!