For tiden pågår det en konkurranse her hos oss og i Donald-bladet der dere kan sende inn Donald-tegneserier til et eget bilag som vil følge med et av nummerene til høsten. Fristen for å sende inn bidrag er 1. septemer, så du har ennå masser av tid!

MEN, dette bilaget trenger også en forside! Vi oppfordrer derfor også til å tegne en Donald-forside, og sende den til oss. Du trenger ikke tegne på Donald-logoen, men kun lage selve tegningen. Om du trenger litt inspirasjon, kan du jo se gjennom noen av bladforsidene du finner her!

Send inn
Du sender bidraget ditt hit: donaldpost@egmont.no. Husk å skrive "Tegnekonkurranse" i tittelfeltet. Eller du kan sende originalhistorien din hit: Donald, postboks 284, Skøyen 0213 Oslo.

Dersom du tar bilde av tegningen din, eller scanner den - husk god oppløsning, og prøv å unngå skygger og lignende. Det er viktig med god kvalitet om det skal trykkes på en hel forside.

Lykke til!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!