Donald.no er på plass i Hemsedal, hvor Donald Duck Wintergames er godt i gang. Selv om det er litt overskyet, titter sola frem innimellom, og humøret er det ingenting å si på!

Spennende skattejakt
I Donald Duck-leseteltet treffer vi Anne-Lotte (12 år), som slappet av etter å ha vært med på en skattejakt i bakken.

– Det morsomste jeg har vært med på idag, er skattejakten med Julia. Det gikk ut på å lete etter seks sånne små gaveposer, og jeg fikk premie! sier Anne-Lotte.

Hinderløype og medaljer
I bakken treffer vi Hans Christian (12), Christoffer (10, Christoffer 12 og Vilde 11, som akkurat har fått diplom og medalje for å ha gjennomført en runde med forskjellige utfordringer som blant annet hopp, snowrace-renn og snøball-kasting.

– Det morsomste var snowracer, sier Christoffer. – Fordi vi kjørte baklengs! Og så kjørte jeg rett inn i en port... Men det gikk bra da, jeg slo meg ikke.

– Det kuleste med Donald Duck Wintergames er at det er et stort arrangement hvor det skjer så mye forskjellig, sier Christoffer.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!