Donald har reist verden rundt, til Antarktis, verdensrommet, Bergen og Pengelens. Vi har fått være med på et historisk tilbakeblikk på Skrues liv fra fattiglus til multifantasillionær. Her på donald.no har vi gledet dere med spillelevende spill, filmatiske filmer og saklige saker for alle og enhver. I 2011 kunne du flakse forbi dine konkurrenter i Andebykollen. Det gikk hardt for seg da jentene satte opp en iskald isfront mot guttene ishullkasting. B-gjengen fikk en luftig svevetur mot pengebingen i Slyngelslenging. Donald tok det endelige oppgjøret med Nabo Jensen som resulterte i et heidundrende Båtbråk. Og helt på tampen har du fått sjansen til å plassere noen velfortjente snøballer midt i fleisen på alle dine favorittender i Andeby.

Nå står endelige et flunkende nytt år på startstreken. Dette blir året med jubelbrus fra morgen til kveld. Det blir tull, tøys, tant og fjas! Det blir Donald.no!

Godt Nytt Andebyår fra alle oss i Donald-redaksjonen

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!