Nyttårsforsetter som du utsetter eller fortsetter! Har du et nyttårsforsett? Skal du begynne å gjøre lekser? Eller kanskje du skal komme tidsnok på skolen? Eller vil du rett og slett rydde rommet ditt? Har du noen planer eller mål for neste år? Det har Andeby-beboerne:

Donald
Mål: Gi Skrue en oppstrammer. Gi nevøene en oppstrammer. Gi Jensen en rett venstre. Jekke ned Anton. Få seg jobb med masse penger og lite slit.

Fetter Anton:
Mål: Vinne alle lotterier, sjansespill, konkurranser, tevlinger og styrkeprøver! 2012 blir et eneste stort lykkehjul!

Dolly Duck:
Mål: Få Donald til å møte opp i tide. Få Donald til å beholde en jobb. Få Donald til å slutte å krangle med Anton, Jensen, Skrue, ja egentlig alle de andre i Andeby. Få Donald til by på lekre sjokolader og glitrende smykker. Få Donald til å bli en gentleman. Få Donald til å invitere ut på en 5-stjerters restaurant!

Skrue McDuck:
Mål:Tjene10000000000000000000000000000000000000000000000000000000 kroner hver dag.

Mikke Mus:
Mål: Fange Spøkelseskladden en gang for alle. Ta med Minni på romantisk ferie til Sydhavet. Skrive en krimbok om ferien.

Guffen:
Mål: Sove mer. Gleder seg over at det er skuddår neste år. Det vil si at han kan sove en dag ekstra.

Klaus Knegg:
Mål: Begynne på HØYKARBO-diett. Spise mer høy og mer karbonader.

Storeulv:
Mål: Fange de tre små grisene en gang for alle.

Svinesen:
Mål: ZZZ? Lage enda flere z-er. ZZZZ

Hvilke nyttårsforsetter har du?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!