Sommeren 1952 balanserte Donald Duck seg til verdensrekorden i vektløfting med fugler på strak line. Sammen med 563 fete småfugler kunne han feire rekorden med en flyvetur rett ned i bakken.

Verdensrekorden i å gå gjennom vegger slik at du etterlater deg et hull identisk med kroppsfasongen din, innehas av ingen ringere enn Donald Duck fra Apalveien i Andeby. Donald Duck har møtt veggen, og vunnet, hele 2341 ganger.

Verdens eldste mann på vannski er Besterfar Skjeggstubb fra Skjeggerudlia. Bestefar fylte 129 1/2 år i går og står fortsatt på vannski hver dag til skolen.

Verdensrekorden i stapping av mennesker i hus ble satt i Andeby en gang på 50-tallet. Som en del av et morsomt eksperiment klarte man å stappe samtlige Andeby- beboere, samt en som bare var på besøk fra Gåseby, inn i et lite hus på 100 kvakvakkmeter. På sitt mest intense befant det seg hele 34 978 flateklemte mennesker i huset.

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!