Kjendisene:
Angelina Jolie - Tangeklina Jåleri
Al Pacino - Al Påkino
Ben Stiller - Ben St. Iler

Ben St. Iler Tøysete skuespiller. Har blant annet spilt i filmen “Kalle elsker Mary”.Ben St. Iler Tøysete skuespiller. Har blant annet spilt i filmen “Kalle elsker Mary”.

Brad Pitt - Brød Bit
50 Cent - Fiffen Bent
Steve Martin - Stivfrossen M. Farti

Fiffen Bent Andebys tøffeste rapartist. Har vært i basketak med både B-gjengen, Spøkelseskladden og Mikro-Midas.Fiffen Bent Andebys tøffeste rapartist. Har vært i basketak med både B-gjengen, Spøkelseskladden og Mikro-Midas.

Kjell Inge Røkke - Skrell Skinke Krøkke
Kåre Willoch - Hvorerhåre Willelokk
Lisa Tønne - Krisa Stønne

Hvorerhåre Willelokk Er flere ganger kåret til Andebys klokeste mann uten hår. Fikk frastjålet håret sitt av skurker i barndommen.Hvorerhåre Willelokk Er flere ganger kåret til Andebys klokeste mann uten hår. Fikk frastjålet håret sitt av skurker i barndommen.

Lars Saabye Christensen - Lars Såpemye Kristensen
Sigrid Bonde Tusvik - Sigfrid Onde Tusenskrik
Erna Solberg - Fjerna Bergensol

Fjerna Bergensol Andebypolitiker med to høyrebein.Fjerna Bergensol Andebypolitiker med to høyrebein.

Eli Hagen - Mel I Kragen
Kurt Oddekalv - Kalv Oddekurt
Charlie Sheen - Særlig Skinn
Petter Solberg - Fetter Solbær

Mel I Kragen Andebys høyeste hår. Er blitt nektet andgang til Andeby kino flere ganger fordi håret hennes hindrer utsikten for de andre i kinosalen. Har kjørt ned trappene foran penge- bingen med stor suksess.Mel I Kragen Andebys høyeste hår. Er blitt nektet andgang til Andeby kino flere ganger fordi håret hennes hindrer utsikten for de andre i kinosalen. Har kjørt ned trappene foran penge- bingen med stor suksess.
Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!