Det er tid for det årlige Hakkespettstevnet i Andeby, og årets høydepunkt er: Presentasjonen av den nye, oppdaterte utgaven av Hakkespettboken!

I år får Hakkespettene besøk av general Sofus Sølvnebb: S.V.I.N.D.L.E.R fra Ørneby som er en av landets høyest dekorerte hakkespetter. (S.V.I.N.D.L.E.R = Suspekt Vitenskapsmann og Idé-historiker, Nyskapende Darwinist og Lynskarp, Enestående Retoriker)

Se hva din tittel blir i Hakkespettenes tittelmaskin her!

General Sofus Sølvnebb er stolt som en hane over lanseringen av den nye utgaven av Hakkespettboken og røper at boken blant annet rommer informasjon om emner som nylig oppdagede fuglearter i regnskogen i Amazonas og de fem statene i Brutopia. Men midt under generalens tale kommer D.A.T.A.G.R.I.S med en hårreisende nyhet som setter hele Hakkespettstevnet på hodet.

Er general Sofus Sølvnebb virkelig til å sole på? Vil den nye utgaven av Hakkespettboken bli utgitt? Les den spennende historien i Donald Duck & Co nr. 8 som kommer i butikken på fredag.

Les mer om Hakkespettboken her!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!