Bolivar er en røslig, godmodig og temmelig lat St Bernhardshund. Kjæledeggen til Donald og guttene er glad i pølser. Ja, svært glad i pølser. Umåtelig glad i pølser, faktisk. Men den pelskledde skrotten gjør også hva som helst for et saftig kjøttbein. Og en rå biff. Og en kremtoppet kake. Som hunder flest burde vel Bolivar egentlig sove i hundehuset om natten. Men den bedagelige sjarmøren tar seg heller en blund i godstolen foran peisen. Finner han en fjærende seng med dundyne, ender Donald opp på gulvet.

Det vandrende loppesirkuset kan også brukes til nyttige oppgaver. Dessverre blir den late kjøteren fort utslitt. Det har ofte forkommet at Donald og guttene må ta i bruk muskelkraft for å frakte det digre beistet hjem. I årets første utgave av Donald Duck og Co er han så dorsk og doven at han må fraktes rundt i en barnevogn!

Finnes det en Bolivar i ditt liv? Kjenner du en hund med disse ettertraktede egenskapene? Eller kanskje du har enn venn med disse praktfulle trekkene?

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!