Gjennom (Andeby)tidene har det dukket opp mange kreative løsninger på den tunge utfordringen snømåking. Latskap har tidvis presset frem utradisjonelle metoder som skal hjelpe endene å bakse seg frem i dyp snø. Donald har satt ut kjelke til Dolly (#7/1982) så han kan trekke henne fram til døra med tau.Langbein har brukt støvsuger for å rydde oppkjørselen sin. Bestemor Duck (forside #4/1992) har tatt i bruk håndveska, mens Donald (forside #1/1992) har tatt styltene fatt.

Ole, Dole og Doffen (forside #10/2008) er aldri tom for ideer for å slippe unna slit og strev. De bruker gjerne mer tid på å unngå snømåkingen enn det ville tatt å måke. De firbente hjelper også til. En lekker biff på pinne er alt som skal til for å friste Bolivar (forside #35/1984) til å gå foran å brøyte vei. Sne-dige Petter Smart har funnet opp utallige maskiner og vidundermidler som både fjerner og lager snø.

Snøen er her! Kom deg ut og måk!

Er du lei av å måke snø? Kast deg ut i snøballkrigen her!

Spenn på deg skiene og bli med Langbein på vinterfjellet!

Har du hørt at den avskyelige snømannen har blitt observert i Andeby?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!