Det ryktes i alle spekklag av samfunnet i Andeby at Svinesen er på slankekur!

Sikre kilder vil ha det til at bakmennene til den storstilte vannballongkrigen i Andeby lørdag formiddag var ingen ringere enn Ole, Dole og Doffen Duck. Flere vadere har siden blitt observert i området.

Svært usikre kilder påstår at de har dokumentasjon som endelig kan bevise at spøkelseskladden bruker rødrutete flanellsunderbukser! Samtidig informeres det om at undertøyet ikke så nyvasket ut.

Anonyme kilder påstår at Donald Duck, i Apalveien 111 i Andeby, er plattfot! Vi har ikke lyktes å komme i kontakt med Herr Duck for en kommentar.

Navnløse kilder i Tullersmo fengsel kan nå rapportere om at ukjente kjeltringer har brutt seg ut i dag morges. Ubekreftet sladder antyder at det muligens kan være B-gjengen, men de utspekkulerte kjeltringene hadde byttet om på nummerskiltene på brystet, så det var helt umulig for Politimester Fiks å gjennomskue hvem som er hvem.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!