Du kan faktisk gå gjennom jula med lommeboken full av gryn. Vi presenterer Skrue McDucks 10 tips til billige julegaver:

1. Tomflasker du ikke får pantet. Noen kronidiot-tomflasker får man bare ikke pantet uansett hvor mange ganger man presser dem inn i pantemaskinen. Legg heller flaskene i en brukt pose og gi til en venn som samler på flasker. Hvis du virkelig vil slå på stortromma og bruke penger på papir og blekk, kan du legge en lapp inni flasken hvor det står GOD JUL.

2. Gaver du har fått tidligere, men ikke har åpnet fordi du vet at innholdet i pakken er verdt like mye som en halv binders. Slik sparer du også penger på gavepapir.

3. Gi et bilde av deg selv. Billig, personlig og god egenreklame.

4. Konglefigur-sett. Rask sammen noen kongler og pinner du finner i grøftekanten. Vips så har du et fantastisk konglesett for store og små. Ingen jul uten konglefigurer!

5. Gi et lite beløp til en veldedig organisasjon. (Som du selv eier, selvsagt. Pengene er raskt tilbake i din egen lomme igjen, der de hører hjemme.)

God jul!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!