Ettersom Donald, de tre små grisene og de fleste i Andeby og omegn er dyr, kan disse bildene forestille litt av hvert. I en gammel avisstripe var det en utstiling i Andeby hvor alle skulle stille ut sine beste barnebilder. Donald stilte ut bilder av seg selv som veldig ung fra da han bare var et egg!

Endene i Andeby oppfører seg så menneskelige at det av og til er lett å glemme at de er fugler som kommer fra egg og det er kanskje akkurat det som gjør slike avisstriper morsomme at det blir så veldig bisart å se et egg på et babybilde av hovedpersonen.

Det mest bisarre familiefotoet i hele Andeby og omegn finner vi likevel på veggen til de tre små grisene. De har hengt opp et bilde av faren sin på veggen. Etter at faren hadde blitt slaktet og malt opp til pølser. Bildet forestiller en pølselenke, og under bildet finner vi teksten «Far»!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80315438941.gif" alt="" />

Det som for oss andre kan være helt vanlige matvarer, er altså for våre antromorfe venner i Andeby langt mer personlig: Et bilde av et egg kan være deg selv som liten, og et bilde av pølser kan være en kjær avdød slektning. Kanskje vi skal være glade for at våre egne familiebilder stort sett viser levende mennesker i ett stykke?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!