Neste gang du skal til Andeby skal du passe på å stikke innom en av kafeene i byen. Da vil du nok finne kjente som sitter time etter time og pimper brus eller saft. Den verste av dem alle heter Donald Duck.

Men Donald er ikke den eneste i byen som ligger under for bruslasten. Onkel Skrue badet en gang i brus med isbiter, etter at han hadde klart å holde seg tørr under en uforglemmelig surfetur midt på vinteren. Og Anton prøvde ved et tilfelle å smelle i seg 10 liter limonade! Resultatet var uunngåelig …
Det aller mest kjente brusmerket i Andeby er Bubleslurp. Donald foretrekker denne varianten selv om han har jobbet med reklame for et konkurrerende selskap. Slagord som ”Fyll opp i skapet, kjenn det på rapet” slo virkelig an. Ellers kan vi nevne at Ole, Dole og Doffen solgte 1.981 glass med saften hektisk ettermiddag i 1965!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!