Visste du at

Anton + Dolly = ???

Donald og Dolly virker til tider som det perfekte par. De krangler, men de krangler i alle fall like mye. Problemet for Donald er at flere er forelsket i Dolly nærmere bestemt hans egen fetter Anton!

Publisert Oppdatert

I de første historiene der Anton var med, var det ingenting som tydet på at han var forelsket i Dolly. Første gang vi så ham, i 1948, prøvde han å vinne huset til Donald i et veddemål, og Dolly tenkte han ikke på i det hele tatt. Dolly var heller ikke særlig begeistret for Anton ? hun prøvde å hjelpe Donald med å vinne veddemålet sitt. Donald 1 ? Anton 0. Senere samme år konkurrerte Donald og Anton om Dollys gunst da Dolly bad om å få ti kroner og begge ville finne pengene til henne først, men det kan diskuteres hvorvidt noen av dem egentlig brydde seg om Dolly i den historien. De var bare interesserte i å vinne over hverandre, og Dolly var bare en brikke.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80382051058.gif" alt="" />

Men så begynte ting å tilspisse seg:

  • I 1949 fikk vi vite at Anton hadde sendt en rekke kjærlighetsbrev til Dolly. Vi fikk ikke vite noe om hvorvidt følelsene hans var gjensidige.

  • I 1950 var Donald og Anton med i samme villblomstklubb, og reglementet der sa at den som først plukker en tusenfryd til en jente, får være hennes kavaler under pikniken. Anton er selvsagt interessert i å vinne Dolly, men Dolly er ikke særlig interessert i dette: Hun fnyser til Anton, og heier på Donald. Og med rette: Når stedet blir rammet av en flodbølge, løper Donald umiddelbart for å redde Dolly, mens Anton går fra henne for å redde sitt eget skinn.

  • I 1953 sendte Anton et valentinskort til Dolly. Hun ble veldig glad for dette, og det må ha gjort inntrykk, for senere samme år fulgte hun Anton til en piknik ? frivillig. Donald gjorde selvsagt det han kunne for å ødelegge denne pikniken.

  • I 1959 fikk Donald jobb som brannmann, og det medførte at han ikke hadde tid til Dolly. Da gikk Dolly til Anton for å søke trøst. Det kan altså virke som om de to har blitt venner ? men Anton er fortsatt ikke til å stole på. Når huset de er i begynner å brenne, lar han Dolly ligge besvimt på sofaen mens han løper ut med rockeplatene sine.

  • I 1963 konkurrerte Donald og Anton nok en gang om å få være Dollys kavaler, og da det så ut som om Anton kom til å vinne, utbrøt Dolly «DU! ...å, for en SKREKKELIG skjebne!».

Med andre ord: Dolly er på ingen måte forelsket i Anton. Hun har bare plass til en mann i hjertet sitt, og det er Donald. Hun kan strekke seg til å danse litt med Anton på fritiden, følge ham til en piknik eller ta vare på alle brevene hans og ringe for å si takk når han sender henne et valentinskort, men det er Donald hun er forelsket i.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80382207058.gif" alt="" />Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning