Konkurranse: Vinn bord av gamle materialer

Vinn dette bordet av gamle materialer og håndlagde fliser

Bordet er laget av gamle materialer og håndlagde fliser. Nå kan det bli ditt.

AVLASTNINGSBORD: Ole-Petter Mork Sandersen fra interiørfirmaet Ulfven har designet og laget det flotte avlastningsbordet. Han har også designet og valgt farge på flisene, som heter Nattefrost. Slike fliser og andre med ulik design kan kjøpes hos Ulfven.

AVLASTNINGSBORD: Ole-Petter Mork Sandersen fra interiørfirmaet Ulfven har designet og laget det flotte avlastningsbordet. Han har også designet og valgt farge på flisene, som heter Nattefrost. Slike fliser og andre med ulik design kan kjøpes hos Ulfven. Foto: FOTO: Per Erik Jæger

Publisert Oppdatert

Vi har fått laget et avlastningsbord av gamle materialer fra potetkasser, en gammel dør og et gulvbord. Det er tøft å blande materialer fra ulike steder, så får møbelet et unikt og særpreget uttrykk. Bordplaten er her laget av håndlagde fliser fra Ulfven, som er limt på toppen. Deretter er de satt inn med impregnering slik at bordet tåler daglig bruk.

Gjenbruk av materialer og møbler er en flott måte å bevare gamle skatter på, og det egner seg svært godt i et rustikt hyttemiljø. Fliser har flere bruksområder enn de tradisjonelle, som jo er gulv, vegg og sprutsone på kjøkken.

De kan også brukes på bordplater, benkeplater, som gryteunderlag, på gulvet foran peisen og som et estetisk virkemiddel i interiøret. Bord og benker med fliser på er dekorativt og praktisk, og treverk sammen med fliser er en vakker kombinasjon.

Konkurranse

Har du pusset opp et gammelt møbel på hytta, eller laget noe av gamle materialer? Da vil vi gjerne se det. Send bilde og en kort beskrivelse til [email protected] innen 1. januar 2013, og du er med i trekningen av dette bordet. Verdi kr 8000.

GOD PLASS: Et funksjonelt avlastningsbord er praktisk med tanke på oppbevaring. Det er heller ikke veldig komplisert å lage. Ønsker du en mer fleksibel løsning, kan du sette på hjul. Produkter er lånt av Växbo Lin, Oliviers & Co, JellyBean, Eva Solo, Re-Use, Christiania Glasmagasin og Le Palais des Thés.

GOD PLASS: Et funksjonelt avlastningsbord er praktisk med tanke på oppbevaring. Det er heller ikke veldig komplisert å lage. Ønsker du en mer fleksibel løsning, kan du sette på hjul. Produkter er lånt av Växbo Lin, Oliviers & Co, JellyBean, Eva Solo, Re-Use, Christiania Glasmagasin og Le Palais des Thés. Foto: FOTO: Per Erik Jæger

ANNERLEDES AVLASTNINGSBORD: 
Det lange, smale bordet er laget av materialer med en vakker patina. Treverket stammer fra en gammel låve i Rygge. Benken er laget hovedsakelig av potetkasser fra gården, en gammel dør og et gulvbord. De håndlagde flisene kommer fra interiørfirmaet Ulfven.

ANNERLEDES AVLASTNINGSBORD: Det lange, smale bordet er laget av materialer med en vakker patina. Treverket stammer fra en gammel låve i Rygge. Benken er laget hovedsakelig av potetkasser fra gården, en gammel dør og et gulvbord. De håndlagde flisene kommer fra interiørfirmaet Ulfven. Foto: FOTO: Per Erik Jæger

Les også:

Her finner du de kuleste interiørbildene

Gammel togstasjon ble designbolig

Her får gamle ting en ny sjans e

Barnas tomatsuppe best i test

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning