Kort sagt:

+ Gode siktelinjer og avlesninger

+ Solid base


- Ikke bra nok kapasitet

God siktelinje og fin oversikt over bladet fra alle vinkler. Gode avlesninger på front av basen og på grader. Vi fikk ikke helt grep på høydejusteringen som sitter på dekselet. Denne er litt trå, og klønete å betjene.

Solid og grei base, men noe kort anlegg. Verktøyet til bladbytte sitter ikke på sagen, det er tungvint. Vi er heller ikke helt fornøyd med materialvalget. Mye plast og stålplater. Særlig plastvisiret virker sårbart. Litt klønete at stuss til avsug ikke følger med.

Saga kommer seg igjennom plater og konstruksjonsvirke, men jobber noe tungt på de kraftigste dimensjonene. Maskinen kobler ut når belstningen blir for stor. Det er irriterende. Vi klarte 44 kapp før batteriet ble tomt.

Les hele saken

Brukervennlighet: 4

Faktorer vi legger vegt på her er: Vekt, grep, siktelinje til bladet, plassering av hendler og brytere, avlesning av skalaer, innstillinger i dybde og vinkel, nyttig ekstrautstyr, funksjon på visiret, bladbytte og funksjon på avsug

Kapasitet: 3

Faktorer vi legger vekt på her er: Motorstyrke og bruks og ladetid på batteri.

Byggekvalitet: 3

Faktorer vi legger vekt på her er: Kvalitet på base, innfestinger, stivhet i konstruksjonen, materialvalg og kvalitet på hendler og brytere, vekt og størrelse.

Spesifikasjoner

Produsent Hitachi
Pris 4 075,00
Vekt (kg) 3.5
Turtall (o/min) 3400
Skjæredybde (mm) 57
Ladetid (min) 45
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

En grei sag, men det er litt å trekke på alle de viktige kriteriene.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!