Kort sagt:

+ Suveren siktelinje

+ Solid bygget

+ God kapasitet


Her er det svært god siktelinje ned til nullpunktet, og god belysning gjør jobben enda lettere. Vi trekker litt for klistremerke på høydejusteringen, ellers er det tydelige tall. Pluss for knepp for de viktigste vinklene på vinkelinnstillingen. God og stabil flate på basen, men det utskyvbare anlegget er noe kort.

Når det gjelder byggekvalitet, gir maskinen et robust inntrykk. Knapper og spaker er solide og det er brukt skikkelige materialer.

Saga jobber godt uansett om det er plater eller tyngre dimensjoner. Da vi testet batteriet klarte saga 60 kapp.

Les hele saken

Brukervennlighet: 5

Faktorer vi legger vegt på her er: Vekt, grep, siktelinje til bladet, plassering av hendler og brytere, avlesning av skalaer, innstillinger i dybde og vinkel, nyttig ekstrautstyr, funksjon på visiret, bladbytte og funksjon på avsug

Kapasitet: 5

Faktorer vi legger vekt på her er: Motorstyrke og bruks og ladetid på batteri.

Byggekvalitet: 4

Faktorer vi legger vekt på her er: Kvalitet på base, innfestinger, stivhet i konstruksjonen, materialvalg og kvalitet på hendler og brytere, vekt og størrelse.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 3 872,50
Vekt (kg) 3.5
Turtall (o/min) 5000
Skjæredybde (mm) 54
Ladetid (min) 60
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Med denne saga viser AEG at de sikter på proffligaen. En riktig god sag som leverer på alle de viktige kriteriene.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!