Kort sagt:

+ Lav vekt


- Vanskelig å sikte med

- Dårlig kvalitet på basen

- Dårlig kapasitet

Her er det vanskelig å sikte, det er litt rotete rundt nullpunktet. det er også vanskelig å se bladet fra høyre side. Greit å lese av tallene på justeringene bortsett fra tallene i fronten av basen. Anlegget er mykt og dårlig, i tillegg virker basen av dårlig kvalitet.

Hele konstruksjonen virker noe ustabil med billig materialvalg. Maskinen skjærer greit i tynne plater, men sliter i de tunge dimensjonene. Når vi testet kapasiteten på batteriet klarte den 29 kapp. Saga blir levert med ett batteri.

Les hele saken

Brukervennlighet: 3

Faktorer vi legger vegt på her er: Vekt, grep, siktelinje til bladet, plassering av hendler og brytere, avlesning av skalaer, innstillinger i dybde og vinkel, nyttig ekstrautstyr, funksjon på visiret, bladbytte og funksjon på avsug

Kapasitet: 2

Faktorer vi legger vekt på her er: Motorstyrke og bruks og ladetid på batteri.

Byggekvalitet: 2

Faktorer vi legger vekt på her er: Kvalitet på base, innfestinger, stivhet i konstruksjonen, materialvalg og kvalitet på hendler og brytere, vekt og størrelse.

Spesifikasjoner

Produsent Bosch
Pris 1 498,00
Vekt (kg) 2.8
Turtall (o/min) 3800
Skjæredybde (mm) 48
Ladetid (min) 85
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Dette er ikke en fullverdig sirkelsag du kan bruke på de litt tyngre jobbene. Den egner seg til lett småkapping av plater og bord, ikke kapping av tyngre konstruksjonsvirke. I tillegg kommer sagen med kun ett batteri, noe som gir mange kaffepauser om du skal vente på at det lader ferdig.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!