Her er driller for deg som bruker drillen av og til, gjerne på små oppussingsprosjekter. Det som skiller disse maskinene fra proffdrillene er at de ikke tåler like tøffe belastninger, har lavere kapasitet og kortere brukstid.

Testen

I panelet har Jan Arild Larsen og Mike Steffen Storsveen sittet. De er begge elektrikere hos Fixel. De har gitt drillene tøffe oppgaver over en periode på to måneder.

I tillegg er brukstiden på hver enkelt drill testet. Det har vi gjort ved at vi boret hull med et 22 millimeter flatbor i vanlig, justerte trevirke og deretter talte antall hull hver maskin klarte før den stoppet.

Poengberegning

Alle drillene er gitt poeng fra en til seks der seks er best. Vi har brukt hele skalaen. Det betyr at den maskinen som har fått seks eller ett poeng kun er best og dårligst innenfor dette utvalget.

Les hele saken

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!