Ved første øyekast kan det se ut som om husene er for voksne. Det er de ikke. De er overdådige lekehus for veslevoksne - eller kanskje bare sukkersøte barneleker?

Hva sier du for eksempel til å forære sønnen din en brannstasjon som han kan fritt kan bevege seg i? Eller kanskje en kino passer bedre? Her er det plass til klassekameratene også.

Om du klager på prisen, som sniker seg opp i flere hundre tusen kroner, trenger poden iallefall ikke å klage på størrelsen.

Små rike piker kan kose seg i det rosa prinsessehuset, hvis hun da ikke foretrekker å leke doktor på sykehuset eller ta ut penger i lekebanken.

Dersom barnet ikke finner sitt favoritthus blant kinoen, brannstasjonen, banken, sykehuset eller politistasjonen, er det flere av de amerikanske lekehusleverandørene som skreddersyr hus etter foreldrenes/barnets personlige ønske.

Viktig tilbehør man kan kjøpe er for eksempel orientalske tepper, spisestuemøbler, piano, TV og hvitevarer.

Hus og tilbehør finner du på:

http://www.netkidswear.com/kidsplayhouses.html

www.sawduststudio.net

http://www.lilliputplayhomes.com/

http://www.poshtots.com/catalog/Sophies-Magical-Windmill-Playhouse//14847/product_detail.asp

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!