Kjøpe verktøy på nett

Så mye penger kan du spare på verktøyet

Unngå å betale for mye. Det lønner seg å undersøke prisene før du fyller opp verktøyskassen din.

SPAR PENGER: Det er ofte store differanser hva pris angår når det kommer til det meste du kan kjøpe på nett, også verktøy.

SPAR PENGER: Det er ofte store differanser hva pris angår når det kommer til det meste du kan kjøpe på nett, også verktøy. Foto: foto: produsentene/Øyvind Lie

Publisert Oppdatert

Vi liker å gjøre det meste selv, også når det kommer til å bygge og pusse opp. Om vi skal bygge terrassetrapp, pusse opp barnerommet eller snekre et skap; verktøy trenger vi uansett.

Det er bred enighet om at man bør kjøpe kvalitetsverktøy hvis man skal bruke det mye og ofte. Derimot er pris som regel det viktigste når man skal kjøpe verktøy man ikke bruker så ofte.

Og det er ikke bare prisforskjell mellom de ulike merkene, men også på samme modell kan variasjonene være store. Har du planer om å fornye verktøyskassen din, er det store penger å spare på å sjekke priser før du handler.

Fremgangsmåte

Måten vi har funnet frem til de ulike prisene er ved enkle søk på nettet eller ved å bruke prissammenligning-sider som Prisjakt.no og Kelkoo.no.

Prisene ble søkt frem 9.august 2012.

Vi har ikke tatt hensyn til eventuelle differanser på leveringstid/pris eller firmaets leveringsdyktighet

Spar 646 på B&D bajonettsag

Foto: foto: produsenten/jula.no

Foto: foto: Øyvind Lie

Et annet verktøy som har kommet bra ut i Klikk.no sine tester er Black & Decker sin HPL10RSK Liten bajonettsag. Testerne synes rett og slett den var så bra at de ikke ville levere den fra seg.

Har du også tenkt å gå til anskaffelse av en slik lett og hendig bajonettsag, kan du også her spare gode penger.

Hos Eltema.no er den i disse dager på tilbud til 850 kroner. Kjøper du den hos Jula.no må du ut med 1 495 kroner.

Spar 248,- på Hultafors TC 16 XL hammer

Å bruke hammer riktig er fremdeles en viktig ferdighet når du skal snekre. Dette tradisjonelle verktøyet er fremdeles et viktig redskap du er avhengig av når du skal snekre.

Hultafors TC 16 fikk i fjor toppkarakter i Klikk.no sin store test av hammere. Selv om varen selvsagt er den samme fra butikk til butikk, kan vi ikke si det samme om prisen.

På de nettbutikkene vi tok for oss varierte prisen fra 398 kroner hos Mamut.net/jegard handel til 646 kroner hos Thaugland.no.

Flere hundrelapper å spare på drill

Riktig elektrisk verktøy når du skal snekre er minst like viktig som de klassiske arbeidsredskapene hammer og sag. Du trenger heller ikke være proff for å ha nytte av en god drill.

Foto: foto: produsenten/netshop.no

Drømmer du om en Bosch drill PSR 14,4 LI-2 kan du med noen enkle tastetrykk spare over 300,- kroner.

Dette hendige verktøyet fant vi nemlig for 1 195 hos Deal.no og Netshop.no. Hos Mpx.no koster den samme drillen 1 499 kroner.

Spar 1 720 kroner på Bosch PCM 8 S

Ønsker du deg et profesjonelt verktøy for nøyaktig saging av brede emner, med en kraftig motor for de tøffeste oppgavene, da er kanskje en kapp- og gjæringssag noe for deg.

Modellen PCM 8 S fra Bosch fant vi hos Tretti.no til 2 175 kroner. Hos Tofteelektriske.no koster sagen 3 895 kroner.

Foto: foto: produsenten/tretti.no

Foto: foto: produsenten/outnorth.no

Unngå å betale dobbelt

Med et multiverktøy for hånden er du i stand til å fikse det meste. Det er ikke bare når du er ute på tur et slikt verktøy kan komme godt med. Verktøyskassen er ikke alltid like tilgjengelig, og da kan det være greit med et multiverktøy som har litt av "alt".

Leatherman er vel synonymt med kvalitet når det kommer til multiverktøy, derfor har vi sjekket pris på modellen Wave.

På Outnorth.no får du den til 619 kroner, men du hos Sportsnett.no må ut med nesten det dobbelte; 1 195 kroner.

kilde: dinside.no, byggbolig.no

Les også:

Dette krypet stortrives i boligen din

Bygg terrassen selv

Slik fikser du hullet i veggen

Slik kutter du rett med sirkelsag

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning