Denne kommer godt til i hjørnene, men legger igjen en del på gulvet og langs veggene. Stort pluss for at den tømmer seg selv. Sliter med å rengjøre langhårede tepper, der den gjerne kjører seg fast. Du kan velge om den skal gjøre jobben på 3, 6 eller 9 timer, alt etter hvor stort rommet er.

Setter seg fast

Svært intelligente sensorer, men lite intelligent navigering. Virker lite systematisk, og beveger seg tilfeldig rundt i rommet. Den satte seg konsekvent fast under de lave møblene slik at vi måte stenge området for å få gjennomført testen. Roboten har to horn på toppen som gjør at den kiler seg fast. Her må du være hjemme og passe på om du vil ha jobben gjort.

Støvsugeren har et stillemodus som gjør den til testens mest stillegående.

Vil du sette den på plass i dockingen ruller den ut igjen, og du må trykke på tømmefunksjonen for å få den til å lade. Irriterende.

Komme i gang

Ingen hurtigguide, men få deler og lite tilbehør gjør det lett å komme i gang. Betjeningspanelet er forvirrende ulogisk bygd opp, men lett å lære seg etter å ha lest bruksanvisningen.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 9990

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!