Dette var støvsugeren som fikk med seg det meste av støv og smuler. Den tok også godt inn i hjørnene og langs veggen. Støvsugeren tok seg noen ekstra runder på teppet til det ble helt rent og brukte ca. 10 minutter på hele testrommet,. Når den var ferdig gikk den pent tilbake til dokken.

Under den lave sofaen

Støvsugeren var den eneste som tok seg under de laveste møblene, i tillegg har den en smart humpefot som gjør at den tar seg ut av de vanskelige situasjonene. Den er utstyrt med en smart navigering og har skånsomme sensorer som gjør at den ikke dulter borti veggen.

Det følger med to virtuelle gjerder for å sperre av rom.

Lett å komme i gang

Hurtigguide på norsk, i tillegg til en mer avansert. Her er det lett å komme i gang. Batteriet var allerede ladet. Her er det bare å trykke start, og du er i gang.

Estetisk er det litt mye bling og lys på panelet når den står til lading. Støvsugeren piper også endeløst når den trenger hjelp.

Dette var den støvsugeren som var mest behagelig å ha jobbende i huset.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 5490

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!