Interiør til barne- og ungdomsrom

Nettbutikkene som er best på interiør til barne- og ungdomsrom

Her finner du de tøffeste detaljene til barne- og ungdomsrommet.

KULE DETALJER: En egen borg, et teppe identisk med en fotballbane, en lysende kaninlampe - og en bilbanetape du kan klistre der du måtte ønske det. Alt dette får du på Familyroom.se.
KULE DETALJER: En egen borg, et teppe identisk med en fotballbane, en lysende kaninlampe - og en bilbanetape du kan klistre der du måtte ønske det. Alt dette får du på Familyroom.se. Foto: FOTO: Produsentene
Sist oppdatert

Ønsker du å skape et barnerom som blomstrer?

Eller bare gi interiøret en ny piff?

Kanskje det heller er tenåringen som er klar for litt endringer i sitt lune hi?

Spennende detaljer til barne- og ungdomsrommet finner du i mange av de fine nettbutikkene som finnes der ute.

Lite som skal til

Mye kan gjøres på lavbudsjett. En ting er alt det du kan gjøre ved å tapetsere, male og lignende.

Noe annet er det spennende, nye uttrykket du kan skape ved bare å innrede med noen få, nye ting på gutte- eller jenterommet.

La barna eller ungdommene være med på å bestemme hvordan deres rom skal se ut. Husk, det er ikke mor som skal være mest fornøyd med resultatet!

Nedenfor deler vi noen av våre favorittbutikker som selger barne- og ungdomsromstæsj.

URO: Søt uro fra Ferm-Living.com.
URO: Søt uro fra Ferm-Living.com. Foto: FOTO: Produsenten

Stort utvalg - vanskelig å finne frem

Det er et rikt utvalg av nettbutikker der ute. Det er bare ikke så lett å finne frem i jungelen.

Første stopp på vår barne- og ungdomsromreise på nett er den herlige butikken Familyroom. Vi liker rett og slett det gode utvalget i denne butikken.

Fotballmatter formet som en fotballbane, en tøff borg for minstemann - og søte lamper formet som dyr. Her er det rom for det fargerike, det enkle - og detaljer med et lekent preg.

Ferm Living har også stilige, fargerike og lekne detaljer til barne - og ungdomsrommet.

Vi anbefaler deg å bruke tollkalkulatoren fra Toll- og avgiftsdirektoratet, så slipper du å få noen kjedelige overraskelser i det du tropper opp på postkontoret for å hente varene.

Fargerike detaljer

TAPETLEK: Lek deg med et spenstig tapet, som dette fra Ferm-Living.com, og vips har tenåringsrommet - eller barnerommet, fått et personlig og hyggelig preg.
TAPETLEK: Lek deg med et spenstig tapet, som dette fra Ferm-Living.com, og vips har tenåringsrommet - eller barnerommet, fått et personlig og hyggelig preg. Foto: FOTO: Produsentene
ENKEL FORNYELSE: Hvorfor tapetsere eller male når du kan få enkel dekor på barnerommet ved hjelp av wallstickers? Disse er fra Familyroom.se.
ENKEL FORNYELSE: Hvorfor tapetsere eller male når du kan få enkel dekor på barnerommet ved hjelp av wallstickers? Disse er fra Familyroom.se. Foto: FOTO: Produsenten

Nord Design er også en butikk vi liker. Siden er enkel i uttrykket og har produkter fra mange spennende leverandørene. Her finner du blant annet de fine og populære Kilisengene, som er en nyproduksjon av de populære junosengene fra 40-tallet. Disse sengene er praktiske, for de vokser i takt med barnet ditt.

Den fine butikken Sprell har også egen nettbutikk. Den er så oversiktlig og fin, og butikken satser mye på nostalgiske og robuste leker og interiør.

Varene er inndelt i kategorier som alder, tema, merker og barnefigurer.

Enkel fornyelse

En enkel måte å fornye på et ved hjelp av et nytt tapet. Det finnes utrolig mange tøffe og kreative tapeter der ute, og du vil garantert finne noe som passer hjemme hos deg.

TEPPE OG KILISENG: Nord-design.no har mye fint å by på.
TEPPE OG KILISENG: Nord-design.no har mye fint å by på. Foto: FOTO: Produsentene
FARGEFEST: Hos Sprell.no finner du fargeglade detaljer, i tillegg er det lett å lete seg frem til godbitene.
FARGEFEST: Hos Sprell.no finner du fargeglade detaljer, i tillegg er det lett å lete seg frem til godbitene. Foto: FOTO: Produsentene

Tapetshop har blant annet mye spennende å by på.

Det er en pur glede å klikke innom den fargerike butikken PurGlede. Her selges detaljer fra blant andre Blafre Design, Sebra, Rice og Nordal.

Klikk deg også innom Mitt rom. Utvalget i alle butikkene er ikke like stort, likevel kan det være godbiter å finne.

Det kan dessuten være enklere å finne inspirasjon og ideer til hva som egner seg på barne- eller ungdsomrommet når du har tid foran skjermen, i stedet for ute i en virkelig butikk.

Wallstickers med klare budskap

Vi anbefaler deg også å titte innom butikken Happylines, som selger wallstickers. Wallstickers er både en rimelig og enkel måte å forandre et rom på.

Vi er svake for wallstickersen med Pippi-sitatet "Dette har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert". Dette burde det nærmest vært obligatorisk å ha på ethvert barne- eller ungdomsrom!

GLADE FARGER: Et lekkert sengetøy eller tøffe tavler - du kan enkelt friske opp barnerommet. Disse tingene er fra mittrom.no.
GLADE FARGER: Et lekkert sengetøy eller tøffe tavler - du kan enkelt friske opp barnerommet. Disse tingene er fra mittrom.no. Foto: FOTO: Produsentene
ROSA OG SØTT: Et rosa tapet med skyer - samt søte matbokser fra Blafre Design. Dette finner du hos purglede.no.
ROSA OG SØTT: Et rosa tapet med skyer - samt søte matbokser fra Blafre Design. Dette finner du hos purglede.no. Foto: FOTO: Produsentene

Mille Dille har lekkert sengetøy til de små.

Kind By Nature har også masse søtt, deriblant søte ungleputer. Jammen har de ikke noen dachsputer som er helt uimotståelige også.

Les også:

Se Norges kuleste barnerom

På jakt etter nye interiørtips? Du finner dem i vår Interiørguide

Barnemøblene som får barna til å gå bananas

TYDELIG BUDSKAP: Et tøft Pippi-sitat fra Happylines gjør seg på barneromsveggen - eller på ungdomsrommet.
TYDELIG BUDSKAP: Et tøft Pippi-sitat fra Happylines gjør seg på barneromsveggen - eller på ungdomsrommet. Foto: FOTO: Produsenten

Se disse spenstige barnerommene.

Denne saken ble første gang publisert 27/09 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også