Lanseringen av klikk.no

Nå er det lettere å kommentere

Brukerne sa det var for vanskelig. Da fikset vi det.

Lettere å bli hørt

Lettere å bli hørt Foto: Foto: Express Syndication

Publisert Oppdatert

Dette er Klikk.no

  • En stor, ny nettstasning fra Hjemmet Mortensen med masse unikt innhold.
  • Ble lansert i en tidlig beta den 15. april 2008.
  • Boligseksjonen ble lansert først.
  • Vi skal bli best på forum og debatt.
  • Seksjoner som kommer i løpet av sommeren: motor, teknologi, reise, friluft, mote, kjendis, mat, foreldre, helse og samliv.

Klikk.no ble lansert 15. april med Klikk Bolig som den første seksjonen. Siden da har vi fått mye respons. Både via forumet vårt og via epost. Vi har også hatt organiserte brukertester. De har gitt oss mange, brualt ærlige, tilbakemeldinger.

Det aller viktigste tilbakemeldingen brukertestene gav oss, var å at det var for vanskeilg å poste innlegg på artikkelene. Registrering og innlogging var også svært problematisk.

Vi valgte derfor å bygge om hele systemet.

Trenger ikke huske noe

Vi mener vi nå har kommet et langt skritt videre. Om du vil kommentere nederst på denne artikkelen, trenger du ikke lenger å huske brukernavn eller passord. Det holder at du vet epostadressen din. Det gjør jo de fleste.

For å bekrefte at du er den du sier du er, må du klikke på en lenke vi sender deg på epost. Først da publiseres innlegget. Samtidig får du et tilbud om å velge deg et passord, om du ønsker å kunne logge deg inn. Dette er helt frivillig og gir deg noen fordeler. Du kan for eksempel redigere innleggene du har skrevet.

Du kan også vente med å registrere deg. Den dagen du velger å registrere deg, vil vi automatisk knytte innleggene du har postet til din bruker.

Om du har glemt passordet ditt gjør heller ikke dette noe. Systemet kjenner deg igjen automatisk når du taster inn epostadressen og du får bare en ny lenke i eposten når du legger inn neste innlegg.

Vi er overbevist om dette er et langt skritt i riktig retning. Det er fortsatt noen småting som kan bli bedre og noen tekster som kan justeres, men vi ser allerede at langt flere har begynt å kommentere i sakene våre. Test gjerne du også i denne artikkelen og fortell oss hva du synes.

PS: Takk for alle tilbakemeldingene og at dere hjelper oss med å gjøre klikk.no bedre. Kom tilbake 1. juli. Da lanserer vi 10 nye seksjoner på klikk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning