Den har en stor bryter foran som du vrir på for å velge hastighet. I midten av den store bryteren er det plassert en pulsknapp.

Testene

Blenderen gjorde det nest best på gulrottesten. Her kjørte den til en fin masse uten hjelp av vann. Den gjorde det svakt på knusing av is og den greide seg middels bra på puréen. På milkshake ble den nest best, det eneste vi trakk for her var at shaken ble litt vannete.

Brukervennlighet

Den er uten sammenligning den mest stillegående av alle blenderne. Vi har trukket for en tungvint montering av muggen. Her må vri for å få den på plass. I tillegg er lokket er noe tregt å få av og på.

Rengjøringen er enkel. Blenderen har en glatt overflate uten åpninger som maten kan sette seg i. Kannen og bladeneheten må tas fra hverandre for å vaskes skikkelig. Kannen kan vaskes i oppvaskmaskinen. Bladeneheten må håndvaskes.

Stødig

Blenderen gir et stødig og robust inntrykk.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Electrolux
Pris 999

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!