Det første du ser er at den har en avlang mikserkanne med to kniver i bunnen. Mikseren har også to store, smart plasserte knapper. En for å velge hastighet og en til pulskjøring.

Testene

Blenderen gjorde det best på gulrottesten. Her kjørte den til en fin masse uten hjelp av vann. Den var nest best på knusing av is og den greide seg middels bra på puréen og de kokte grønsakene. På milkshake slet den hardt som nesten alle de andre mikserne.

Brukervennlighet

Den bråker litt mer enn middels, men har de beste bryterne i klassen. Likeledes er rengjøringen svært enkel. Kanne, kniver og alt er i ett stykke som ikke kan tas fra hverandre, så her går hele moroa i oppvaskmaskinen uten løse ringer og smådeler som kan bli borte.

Et lite minus med proppen på lokket som sitter så løst at den kan fly av når det går hardt for seg.

Solid

Denne blenderen er en del Phillips sin Robust Collection -og robust det er den. Blenderen gir et svært solid inntrykk med utstrakt bruk av metall i konstruksjonen.

Det gir et stødig og robust inntrykk.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 1995

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!