Her ble det ujevn risting av selve skiven, og bruningen økte for hver omgang. Skivene ble også ujevnt ristet på de to sidene. Opptining og gjenoppvarming ga bra resultater. Bageltesten gikk utmerket.

Mange brytere

Ikke akkurat et minimalistisk betjeningsopplegg, med mange knapper og display. Risteren ble merkbart varmere utenpå om vi sammenligner med de andre modellene. Ellers greit inntrykk av materialvalg og brytere. Bra smuleskuff som dekker hele bunnen, men en litt irriterende renne på toppen der smulene samler seg.

Effekt: 900 W

Steketid: 2,10 min

Delonghi: Her ble det ujevn risting av selve skiven, og bruningen økte for hver omgang. Skivene ble også ujevnt ristet på de to sidene.=

Delonghi: Her ble det ujevn risting av selve skiven, og bruningen økte for hver omgang. Skivene ble også ujevnt ristet på de to sidene. (Fra høyre mot venstre) © Foto: Øivind Lie

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Delonghi
Pris 795

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!