På denne risteren måtte vi opp på nest høyeste temperaturinnstilling for å få en grei bruning. Noe ujevnt på selve skiven. Med unntak av den første ga risteren et jevnt resultat i alle omgangene, riktig nok med noe ulik bruning på de to sidene på brødet.

Få og enkle brytere

Resultatet på opptiningen ble i lyseste laget mens gjenoppvarmingen fungerte bra. Få og enkle brytere. Brødet kan løftes for en sjekk uten at du avbryter ristingen. Risteren er også utstyrt med en brødholder som også kan brukes som varmestativ for rundstykker.

Brukervennlig plassering av knappene og brytere.

Smuleskuffen drar ikke med seg alle smulene.

Effekt: 900 W

Steketid: 2,20 min

Kenwood: Noe ujevnt på selve skiven. Med unntak av den første, ga risteren et jevnt resultat i alle omgangene, riktig nok med noe ulik bruning på de to sidene på brødet.=

Kenwood: Noe ujevnt på selve skiven. Med unntak av den første, ga risteren et jevnt resultat i alle omgangene, riktig nok med noe ulik bruning på de to sidene på brødet. (Fra høyre mot venstre) © Foto: Øivind Lie

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Kenwood
Pris 695

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!