Dette er risteren som gav det beste resultatet. Den stekte relativt jevnt på selve skiven og i alle de fire omgangene. Skivene ble tilnærmet like mye stekt på begge sider.

Infrarød varme

Når du kikker ned i denne risteren ser du at den ikke har de tradisjonelle varmetrådene, men et rør på hver side som gir infrarød varme.

Defrostfunksjonen fungerte utmerket og risteren svelget unna en bagel uten problemer. De eneste to tingene vi kan trekke en smule for er reheat-funksjonen. Her ble skiven litt i kaldeste laget. I tillegg er det en glippe på toppen som samler smuler.

Steke rundstykker

Risteren har også et oppvarmingsstativ der de halvstekte rundstykkene fikk en fin stekeskorpe.

Brukervennlig plassering av knappene på toppen. Gode brytere og mange intervaller på steketiden.

Smuleskuffen fanger opp alt slik at det ikke blir liggende noe igjen i risteren.

Effekt: 860 W

Steketid: 2 min

Bosch: Den stekte relativt jevnt på selve skiven og i alle de fire omgangene. Skivene ble tilnærmet like mye stekt på begge sider.=

Bosch: Den stekte relativt jevnt på selve skiven og i alle de fire omgangene. Skivene ble tilnærmet like mye stekt på begge sider. (Fra høyre mot venstre) © Foto: Øivind Lie

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Bosch
Pris 799

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!