Denne overbygde uteplassen har også fått en utebod der det er praktisk å oppbevare møbler og ting og tang. Det er viktig at takmateriale og utvendig panel tilpasses hytta for øvrig slik at det ikke blir en fremmed fugl som står på hyttetunet.

Skifergulv

På tegningen erdet brukt skifer som gulvmateriale, men en treplatting innvendig vil selvsagt også fungere utmerket. Husk bare at gulvet må legges slik at det hindrer telehiv, og at vannet renner ut fra rommet.

Her har jeg tegnet inn en koselig bål- og grillplass med tilhørende benker der det også er plass for matlaging og oppbevaring. Lag gjerne benker av rustikke materialer som ikke råtner ved siden av bålplassen. Det er veldig greit med sitteplasser som tåler å stå ute hele året.

Koselig bål- og grillplass

PRAKTISK: Koselig bål- og grillplass er tegnet inn, med tilhørende benker der det også er plass for matlaging og oppbevaring. © Tegning: Gunnar M Næss

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!