Smart løsning for vaskerom

Lag vaskerom på kjøkkenet

Forkledd som høyskap på kjøkkenet er vaskerommet blitt en naturlig del av leilighetens arbeidssone.

SATINERT: Vaskeromsløsningen skjuler seg bak to satinerte glassdører festet i skinner. Systemet leveres i alle høyder og bredder, fra Langlo. På veggen over vaskemaskin og tørketrommel er det hyller med plass til vaskemidler.

SATINERT: Vaskeromsløsningen skjuler seg bak to satinerte glassdører festet i skinner. Systemet leveres i alle høyder og bredder, fra Langlo. På veggen over vaskemaskin og tørketrommel er det hyller med plass til vaskemidler. Foto: Foto: Nils Petter Dale

Publisert Oppdatert
GOD ARBEIDSPLASS: Cathrine Vonholms vaskeromsløsning befinner seg i en 2,6 m bred skapmodul ved enden av kjøkkenbenken. Lysskinner fra italienske Metalspot, Stilverk. Kroker og transparent søppelkurv, Ikea.

GOD ARBEIDSPLASS: Cathrine Vonholms vaskeromsløsning befinner seg i en 2,6 m bred skapmodul ved enden av kjøkkenbenken. Lysskinner fra italienske Metalspot, Stilverk. Kroker og transparent søppelkurv, Ikea. Foto: Foto: Nils Petter Dale

Da interiørarkitekt MNIL Cathrine Vonholm overtok den gamle Selvaag-leiligheten var hun klar over at hun måtte gjøre om på den umoderne planløsningen.

Ved å åpne opp og omgruppere rommene fikk hun blant annet et stort og luftig kjøkken inkludert vaskerom i sentrum av leiligheten.

I denne rommelige arbeidssonen ble det plass til mange løpemeter benk som er til stor hjelp når tøyet skal ut av tørketrommelen for å brettes og sorteres.

Cathrines kompakte vaskeromsløsning består av en 2,6 m bred standard skapmodul.

Skyvedørene i satinert glass skjuler det meste av maskiner og tekstiler uten at løsningen forsvinner helt.

På gulvet er det linoleum, belegget fungerer også som membran.

Over døren til vaskerommet henger elegante, italienske lysskinner som sikrer godt arbeidslys.

Kjøkkenet er praktisk, rommelig og godt utnyttet. Innredningen er dessuten løst på en måte som gjør rommet til et hyggelig sted å være selv om det først og fremst er arbeidssonen som får familiens hverdag til å gå rundt.

- Jeg ble fornøyd med resultatet, og lager nok denne løsningen en annen gang også, sier Cathrine Vonholm.

Et tøft og nytt kjøkken, med den ene skapdøren til vaskerommet til venstre.

Et tøft og nytt kjøkken, med den ene skapdøren til vaskerommet til venstre. Foto: Foto: Nils Petter Dale

Les også:

Snarveier til nytt kjøkken

Alt om oppussing av kjøkken

Kjøkken på en kveld

Nytt kjøkken med lopper

NYTTIG TIL VASKEROMMET: F.h: Flettkurv med trekk, kr 398, Country Chic. Bali skittentøykurv, kr 1669, Ha det på badet. Liten kurv, kr 749, Ha det på badet. Fairtrademerket skittentøykurv, håndflettet i Senegal, kr 890, Kvist. Handed by: Flettede kurver i resirkulert plast, kr 129-298, Ha det på badet.

NYTTIG TIL VASKEROMMET: F.h: Flettkurv med trekk, kr 398, Country Chic. Bali skittentøykurv, kr 1669, Ha det på badet. Liten kurv, kr 749, Ha det på badet. Fairtrademerket skittentøykurv, håndflettet i Senegal, kr 890, Kvist. Handed by: Flettede kurver i resirkulert plast, kr 129-298, Ha det på badet. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen/HM

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning