Her bor jeg, Maria Forsberg, med mannen min Tommy og våre to kjære små barn, Noa (4 år) & Rosa (18 mnd). Vi bor på et nyoppført boligfelt, i Sarpsborg. Her har vi bygget drømmehuset selv, med hjelp av svigerfar. At mannen min er Malermester, kommer godt med. Vi flyttet inn i oktober 2009.

Huset er en blanding av stramt, nordisk murhus og koselig, norskt trehus. Vi liker begge deler, og prøvde oss på en kombinasjon. Det ble en spennende utfordring, og vi har prøvd å gjennomføre den inne også, gjennom klassisk nostalgi og moderne stramhet. Jeg er blomsterdekoratør, og har veldig sans for små detaljer, som friske blomster i små vaser.

Vårt hjem skal være godt å være i, for både barn og voksne :) Vi har mere avslapping og lek i andre etasje, der soverommene er. Her er alle gulv gråmalte, veggene er hvite flater med noen enkelt fondvegger i brunt, grått, eller Marrakech. Detaljene er i blått, grått , hvitt og brunt.

I første etasje er det klassisk hvitt men svarte elementer som går igjen, som en rød tråd. Detaljene er i grått, rosa og lilla.

Tusen takk, håper det går bra.

Vennlig hilsen Maria Forsberg, Maria sin verden

=Stuen

I stuen er det hvitmalte gulv, lyst og luftig.

=arbeidskroken

En romantisk arbeidskrok.

=badet.

Badet har natulig lys fra takvinduene og et stort badekar midt i rommet.

=Soverommet.

Soverommet er koselig innredet.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!