Jeg er "jenta" bak bloggen dusedrommer.blogspot.no. Hjem og interiør er noe som intresserer meg veldig, men synd at det blir så liten tid, nå som jeg går på skolen.

Jeg bor sammen med 3 barn og 4 katter, i et sørlands hus, som ble bygd for 16 år siden. Det ligger landlig til, rundt 2 kilometer fra Grimstad sentrum. De siste 3 årene er det blitt påbygd og fått en grundig oppussing, vi er snart i mål. Det tar tid da jeg står for oppussingen selv, og i tilleg studerer. Jeg er 43 år, og har tidligere dervet interiørbutikk. Jeg holdt på i 5 år, og elsket jobben, men det ble for mye. Jeg valgte å ha mer tid med familien, og dyrke interessen for interiør hjemme.

Dette blir kjempe spennende! Jeg er sikker på at mange nydelige hjem er med i konkuransen. Jeg har ikke bilder fra stuen, den er ikke helt fotoklar enda...

Hilsen Anita Sandkleiv

=soverommet

Soverommet har en enkel og landlig sjarm i blåtoner.

=kjøkkenet

Det er en deilig utsikt fra kjøkkenvinduene.

=

Spiseplassen er koselig innredet med slagbenk og spisestoler.

=sjarmerende stilleben.

Et herlig stilleben i vinterens ånd.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!