Magasinet BoligDrøm kårer Norges drømmebolig med fantastiske premier!

Førstepremien er et gavekort 25 000 kroner til vill shopping på House of Oslo og en helg på Hotel Guldsmeden!

Hvordan kan du vinne?

Det beste er at du ikke behøver å ha et stort, påkostet hjem for å vinne!

- Det er nesten ikke grense for hvor mange herlige, flotte og stilfulle norske hjem det finnes der ute. Særlig i bloggverden blir det mer og mer synlig, sier Eva Høydalsvik, redaksjonssjef i BoligDrøm.

= BoligDrøm vil vise flere norske hjem

HERLIGE NORSKE HJEM: Magasinet BoligDrøm viser stadig vakre norske hjem som denne boligen til Anette Hongslo. Nå er de på jakt etter Norges Drømmebolig. © Jeanette Bækkevold

Bladet ønsker med denne konkurransen å hedre alle damene - og noen menn - som legger ned mye omtanke og kjærlighet til å skape gode, stemningsfulle hjem for seg, familie og venner.

Norges drømmebolig er altså et forsøk på å finne drømmen i hverdagen.

premier norges drømmebolig=

PREMIENE: Den gjeve 1.premien er et gavekort på 25 000 kr til fri bruk på House of Oslos interiørbutikker, og to netter på det romantiske Hotelet Guldsmeden med tyrkisk bad og velvære avdeling. 2. og 3. premie er kapselmaskinen Dolce Gusto fra Nestlé, 45 kapsler og et års abonnement på Boligdrøm. 4 til 10. premie er et årsabonnement på BoligDrøm. © produsentene

For å melde din DrømmeBolig på konkurransen, må du sende inn bilder av den.

Om du har stor enebolig eller liten leilighet spiller ingen rolle. Et personlige hjem med mye sjarme har like stor sjanse til å vinne som en herskapelig villa.

Aller viktigst er ikke om boligen er storslagen, men hva du har klart å gjøre ut av det du har.

=Jakten på Norges Drømmebolig

INDUSTRILELL DRØM: Norges drømmehjem kan ha flere ulike stiler. BoligDrøm elsker å vise fram flotte, norske hjem. Nylig viste de Grethe Møller sin industrielle bolig. © Jeanette L. Bækkevold

Lurer du på om boligen din har vinnersjanser, kan du ta følgende enkle test: Hvis du selv liker hjemmet ditt, er det store sjanser for at noen andre gjør det også.

Ikke vær beskjeden. Du har ikke noe å tape på å prøve!

= Norges nye drømmebolig bør ha mye sjarme

SJARMEN TELLER: Drømmeboligen kan være liten eller stor, gammel eller ny. Det som er viktig er at den har sjarme. Her ser du en fransk bolig i Paris. © Yvonne Wilhelmsen

=Jakter på Norges drømmebolig

REDAKSJONSSJEFEN: Eva Høydalsvik i BoligDrøm oppfordrer alle til å delta. © Margaret M. De Lange

For at du skal kunne shoppe uhemmet og kose deg på luksushotell, må først BoligDrøms redaksjon velge deg som finalist, og deretter BoligDrøms lesere stemme deg fram på seierspallen.

Send bilder av boligens viktigste rom til boligdrom@egmonthm.no innen 1. februar 2012.

Les mer på BoligDrøm sin blogg

Mange lurer på hvordan interiørbladenes redaktører bor. Nå kan du ta en sniktitt på Boligdrøms redaksjonssjef sin egen bolig hos Norske interiørbloggere.

Les også:

Her er Norges beste interiørblogg

Her er interiørtrendene vi tror på i 2012

Her er årets syv beste interiørgrep

Noen farger er hippere enn andre

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!