Å finne ut hvilke farger du skal dekorere hjemmet ditt med er det første og største skrittet i å skape et tilfredsstillende miljø som omfavner deg med en gang du åpner inngangsdøren.

Innredningen i hjemmet ditt er det første du ser hver morgen og det siste du ser hver natt. Det sender også et budskap til verden om din stil og personlighet.

Men hvilke farger passer best til deg og ditt hus?

Start quizen ved å trykke på bildet øverst!

Farger kan gjøre underverker i et hjem. Det kan gjøre en stor plass mer intimt, og få et lite rom til å virke større. De riktige fargene kan oppdatere det gamle og kjedelige, og bidra med karakter og sjarm.

Farge påvirker oss også fysisk, psykisk og følelsesmessig. Når du går inn i en møbelforretning for å lete etter en sofa, eller besøker en malebutikk for å se på fargeprøver, kan fargevalg ofte være overveldende. Hvor skal man begynne?

Det er bokstavelig talt tusenvis av muligheter. For å finne ut hvilke paletter som matcher personligheten din, kan du teste deg selv med vår quiz.

Les også:

Slik velger du riktige farger hjemme

De beste interiør nettbutikkene

Enkelt å velge farge på huset

Ti kjøkken du vil drømme om

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!