Puter fra zara home

ROMANTISK: Zara Home har mange lekre puter i ulike mønster og farger til under 400 kroner. Denne koster 259 © FOTO: Produsenten

Mange sverger til nettshopping, og velger å gjøre unna handlingen fra sin egen stue. Gode varp er alltid interessant, enten du handler i butikk eller på nett.

Men hvor er de gode kjøpene på nettet? Her er et lite knippe med kupp til under 400 kroner.

Del

Yndige lamper

Rimelig belysning er ikke alltid så lett å finne, men leter du litt på nettet kan du ramle over noen gode tilbud. På ellos.no kan du finne kule lamper til kule priser.

På ellos.no har de også mye annet til hjemmet, og deres sortiment strekker seg fra møbeltrekk til kjøkkenredskaper. Og er du en av de som liker Zara Home, men ikke vet hvor man får kjøpt det i Norge, så fører de det faktisk der.

Og rett som det er har de gode tilbud og reduserte priser på ulike produkter.

Lampe fra Ellos=

TØFF BELYSNING: Lekker lampe fra Ellos til kun kroner 299. © FOTO: Produsent

Fargerike forheng

Interiøravdelingen til Hennes og Mauritz har vært oppe og gått på nett en stund nå, og flere har sikkert funnet mange rimelige godbiter der. Etter en smugtitt på vårens nyheter kan man se at temaet omhandler en urban hage, med naturmaterialer, tøffe trykk og fargerike blomster.

Et av produktene de satser på er dusjforheng, i alle farger og varianter.

Hvem har sagt at dusjforheng trenger å være kjedelig? Det er de i hvert fall ikke hos H&M Home. Her får du mange mye morsomt til under 200 kroner.

Tre ulike dusjforheng fra H&M Home

DUSJFORHENG: Tøffe og trendy dusjforheng til under 400 kroner fra H&M Home. © FOTO: Produsenten

Billigere borddekking

En storhandel av glass, bestikk og serviser kan fort tømme lommeboken hvis du velger de dyrere merkene. På Glass & Interiør får du kjøpt kjente merker som Littala, Rosendahl, Menu, Alessi og Wedgewood til nedsatte priser.

Nesten alle produktene har rabatter så her kan man gjøre et skikkelig kupp. Godt utvalg til gode priser.

Skåler fra Menu

RIMELIGERE DESIGN: På glassoginterior.no får du mange kjente merkevarer til nedsatt pris. Disse skålene fra Menu koster fra 231 kr. © FOTO: Produsenten

Unikt og humoristisk

Liker du særegne og spesielle produkter med personlighet og humor? Da bør du kikke innom nettstedet Sleek Identity. Det er en moderne nettbutikk som tilbyr en unik kolleksjon av artige og originale designprodukter laget av unge og fremadstormende europeiske designere.

Produktene kommer direkte fra designerne selv, eller fra små produsenter, noe som gir det en unik og personlig følelse.

Eieren av Sleek Identity søker stadig etter originale og intelligente produkter med et snev av humor.

For å gi det et hele et personlig touch, ønsker de også å informere kjøperen om designprosessen til produktene de kjøper.

Sokker til stoler

Liker du artige produkter med humoristisk tvist finner du det på sleekidentity.com. Hva med et par sokker til stolbena dine til ca 120 korner? © FOTO: Produsenten

Gi veggen ordet

Både tapeter og wallstickers har vært populært lenge her til lands. Og den siste tiden har særlig bruken av ord og uttrykk på veggene blomstret frem. Det finnes mange butikker som selger wallstickers og veggord, men skal man trekke frem en med et bredt utvalg til gode priser er det Happylines.

Her får du mange ulike design, og ønsker du selv å leke deg med ord og farger, tilbyr de muligheten til å lage din egen wallsticker.

Wallsticker, ord til veggen fra happylines.no

WALLSTICKERS: På happylines.no får du et bredt utvalg wallstickers til gode priser. Denne koster 295 kroner. © FOTO: Produsenten

Grafisk dekor

Et annet populært og grafisk virkemiddel i interiøret er bokstaver. De kommer i ulike materialer og i mange størrelser til forskjellige priser.

En nettbutikk som har et godt utvalg av bokstaver og til rimelige priser er Lobelia.

Bokstaver=

BOKSTAVER: Disse bokstavene fra Lobelia koster 199 og er i støpejern med en rusten patina. © FOTO: Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!