Stolene er ganske like å se på, men noen forskjeller er det. De to billigste leveres flatpakket, mens den dyreste kommer ferdig montert. Den dyreste finnes også i flere utførelser, og den har sete av lær. De to billigste har sete i tekstil. Den dyreste er tegnet av en kjent designer - James Morrison for Habitat. Hvorvidt forskjellene er verdt å betale 6000 kroner for, er opp til deg å vurdere!

Les også:

Se rom123-redaksjonens stolfavoritter

Stoler gjennom 500 år

Smart oppbevaring

Billig

Lilleberg i bjerk, trukket i stoffet Gräsbo hvit. Ryggen er justerbar, sånn at du kan sitte rett eller i hvilestilling. Stolen er lett å holde ren med avtagbart og maskinvaskbart trekk, og finnes i flere utførelser. Leveres flatpakket, b 68 x d 94 x h 85 cm.

Kr 895, Ikea.

Gyngestol

Den billigste gyngestolen. © Foto: Produsenten

Medium

I beiset massivt tre, med lys grå microfibertrekk. Finnes også i lakkert tre med stripete tekstil. Leveres flatpakket, b 73 x d 60 x h 70 cm.

Kr 1399, Ellos.

Gyngestol

I mellomskiktet. © Foto: Produsenten

Dyr

Rocker er i klarlakkert eik og hvitt lær, og kan også fås i mørklakkert eik og brunt lær. Den er designet av James Morrison for Habitat. Leveres montert, b 60 x d 84 x h 75 cm.

Kr 6890, R.O.O.M.

Gyngestol

Den dyreste gyngestolen. © Foto: Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!