Vaskerom BN 07 09=

GOD ARBEIDSPLASS: Cathrine Vonholms vaskeromsløsning befinner seg i en 2,6 m bred skapmodul ved enden av kjøkkenbenken. Lysskinner fra italienske Metalspot, Stilverk. Kroker og transparent søppelkurv, Ikea. © Foto: Nils Petter Dale

Da interiørarkitekt MNIL Cathrine Vonholm overtok den gamle Selvaag-leiligheten var hun klar over at hun måtte gjøre om på den umoderne planløsningen.

Ved å åpne opp og omgruppere rommene fikk hun blant annet et stort og luftig kjøkken inkludert vaskerom i sentrum av leiligheten.

I denne rommelige arbeidssonen ble det plass til mange løpemeter benk som er til stor hjelp når tøyet skal ut av tørketrommelen for å brettes og sorteres.

Cathrines kompakte vaskeromsløsning består av en 2,6 m bred standard skapmodul.

Skyvedørene i satinert glass skjuler det meste av maskiner og tekstiler uten at løsningen forsvinner helt.

På gulvet er det linoleum, belegget fungerer også som membran.

Over døren til vaskerommet henger elegante, italienske lysskinner som sikrer godt arbeidslys.

Kjøkkenet er praktisk, rommelig og godt utnyttet. Innredningen er dessuten løst på en måte som gjør rommet til et hyggelig sted å være selv om det først og fremst er arbeidssonen som får familiens hverdag til å gå rundt.

- Jeg ble fornøyd med resultatet, og lager nok denne løsningen en annen gang også, sier Cathrine Vonholm.

Vaskerom BN 07 09=

Et tøft og nytt kjøkken, med den ene skapdøren til vaskerommet til venstre. © Foto: Nils Petter Dale

Kurver

NYTTIG TIL VASKEROMMET: F.h: Flettkurv med trekk, kr 398, Country Chic. Bali skittentøykurv, kr 1669, Ha det på badet. Liten kurv, kr 749, Ha det på badet. Fairtrademerket skittentøykurv, håndflettet i Senegal, kr 890, Kvist. Handed by: Flettede kurver i resirkulert plast, kr 129-298, Ha det på badet. © Foto: Bjørn Inge Karlsen/HM

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!