Møbelmesse i Milano 2008

FORGREININGE: "Acate" er det nærmeste du kommer en organisk kleshenger uten å ta turen ut i skogen, designer Borek Sipek for Driade. © Foto: Produsenten

Årets møbelmesse i Milano, Salone Internazionale del Mobile, ble avsluttet i helgen, og innkjøpere, produsenter og agenter er vendt hjem med knallrøde bager fulle av bilder, visittkort og glansede brosjyrer.

For forbrukerne er det mye nytt å se - både gjenstander vi godt kan tenke oss i en vanlig stue, møbler vi verken har plass eller råd til, ting vi aldri kunne tenke oss, og ikke minst kuriosa av utenkelige slag og dimensjoner.

Bisazzas mosaikkledte fly er et eksempel på det mest outrerte, mens Fabio Novembres fat (Driade) vil kle mangt et møblert hjem. Sofaen "Via lattea" fra Meritalia havner vel et sted midt mellom disse, med en viss bruksverdi for dem som er lei av lamper.

Dersom du vil vite mer om disse, eller andre møbler som ble vist under Milanomessen, kan du forsøke disse nettstedene:

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!