Finn.no ligger det i dag over 1000 hytter til leie på fjellet. Mange av dem er ledige i påsken, så du har fortsatt gode muligheter om du vil stikke til fjells neste uke.

Vi søkte på "fjellet påsken" og fikk over 100 treff. Søk for eksempel på Oppland her og for Buskerud her.

Enkle hytter

Statskog har rimelige hytter til leie i flott natur. Med et eget søk finner du ut når hyttene er ledige.

Vi fikk 75 treff på ledige hytter i påskeuka, fra mandag 6. april til og med mandag 12. april. Disse hyttene er i skogen og på fjellet over hele landet. Fra skjærtorsdag til 1. påskedag er det ledig 99 hytter.

Ledig hytte

LEDIG: Det er mange ledige hytter i påsken. © Faksimile fra Finn.no

Hyttene til Statskog er enkle, og flere av de krever også at du går inn til hytta. Belønningen for det enkle hyttelivet er å bo i uberørt natur. Prisene er helt nede i 400 kroner døgnet for de billigste hyttene.

Les også: Leiers marked på hyttefronten

Nettstedet Aktiv i Oslo viser mange alternativer til hytteturer i Oslo og omegn. Her er det også lagt vekt på kostnadsbesparende overnatting.

Portalen Hyttenett har også hytter til leie, hvor du enkelt kan søke etter hytter i området du ønsker. Det samme gjelder Hyttenorge.no , som har et mer avansert og større søk.

Les også: Lønnsomt å leie

Ledig hytte

TIL FJELLS: Hytte funnet på Finn.no 31. mars. © Faksimile fra Finn.no

Les også: Nå gjør du hyttekupp

Portalen Skihytter.com formidler hytter i flere land, blant annet Norge. Her er nærhet til løyper og/eller bakker viktige kriterier. Vi fant noen fjellhytter til leie med vårt søk for påska.

Turistportalen Visitnorway.com har også hytteformidling som et valg.

Les også:

Gammel varmestue ble vakker hytte

Stor test av ståltermoser

Siste nytt om togplasser i påsken

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!