La deg inspirere til å velge ulike tema for festen - blomsterprakt eller maritime innslag, valget er ditt!

Blomstereng

Sommerenga står i flor med gule, lilla og rosa blomster i alt det grønne. La deg inspirere av de sarte fargene og tykke saftige stilker, silketynne kronblader, stikkende nyperoser og blå klokker. Når du blander grov keramikk med skjør porselen skapes det spennende kontraster. Prøv selv og du vil se hvor fint det blir.

Maritime gleder

Gamle norgesglass og syltetøyglass er supre som blomstervaser. Fyll dem med akkurat dine sommerfavoritter. Putter du litt sand i bunnen, blir glassene stemningsfulle lyslykter. Kjøkkenhåndklær kan fint brukes som servietter. De er store og gode og perfekte til skalldyrsmiddag! Det er morsomt å gå på skattejakt etter fine skjell, og de kan brukes til så mangt; bordpynt, fingersalt, bordkort eller som brødtallerken som vi har gjort her.

servise fra Annen Etage

SKJØNNHET I EN BLÅ MUGGE: En miks av stil og mønster er spennende. «Milk» kr 490, mellomstor mugge, kr 290, begge Chicas og venner. Stor mugge med blomster kr 179 og skål Burleigh, fra Annen Etage. © Foto: Anne Manglerud

servisei tre

TRE TIL Å STOLE PÅ: Tallerken kr 145, krus kr 100, drammeglass kr 50 og kniv kr 37, Blindes Produkter. © Foto: Anne Manglerud

Skog og fjell

Grov keramikk har struktur og bevegelse i materialene som minner om naturen. Brunt, mosegrønt, treformer, strukturer og dyremotiver - finn frem det robuste og jordnære, inspirert av skogen og vidda.

Kontaktinformasjon

Bellas hus, tlf. 22 60 36 33

Blindes Produkter, tlf. 23 21 55 50

Chicas og venner, tlf. 22 60 66 06

Christiania Glasmagasin, tlf. 22 90 89 00

Conran/Wedgwood, tlf. 22 46 57 98

Marias Spiskammer, tlf. 67 80 14 00

Mester Grønn, tlf. 800 80 111

Palma, tlf. 67 41 01 26

Plante Expo, tlf. 24 11 41 90

Rafens, tlf. 67 59 19 80

Snekkerstua, tlf. 67 13 84 84

Traktøren, tlf. 22 52 00 10

Verket Interiør, tlf. 67 17 15 50

Växbo Lin, tlf. 22 41 06 42

Wallflower of Scandinavia, tlf. 906 70 289

Friske blomster lånt av Mester Grønn.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!