Halle Berry selger boligen sin

Hypp på hotte Halles hus?

Halle Berry selger huset i Beverly Hills.

Publisert Oppdatert

Skulle du slumpe til å ha 30 millioner til overs, kan du kjøpe en villa på randen.

Hollywood-stjernen Halle Berry har bodd på kanten av en kløft lenge nok, synes hun. Nå legger hun ut huset i Benedict Canyon, Beverly Hills for salg.

Filmstjernen som blant annet er kåret til «Verdens mest sexy kvinne» og «Årets kvinnelige actionhelt» ble mamma til vesle Nahla for snart to år siden. Det er derfor nærliggende å tro at hun og ektemannen Gabriel Aubry gjerne vil ha en residens som er tryggere for en jentunge som klatrer høyt og lavt.

Huset ble bygget 1948, og er på mer enn 700 kvadratmeter. Foruten stilige fellesrom, to soverom og to bad er utearealene er en sak for seg: Her beplantede arealer og terrasser med salong og peis, dessuten et steinsatt spa.

Hele herligheten er vurdert til fem millioner dollar. Hvis Halle finner en kjøper har hun gjort en bra forretning. Da hun selv kjøpte huset i 2001, med honoraret fra den første «X-Men» filmen, betalte hun 2275 millioner dollar. Hvis du hverken liker prisen eller Beverly Hills, kan du sjekke ut dette huset i Cannes. Det har ingen prisantydning.

Les også:

Disse bygningene i Oslo bør du kjenne

Her gjør du hyttekupp nå

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning