Meec 723057

Meec 723057 © Foto: Produsenten

Watt: 420 W

Vekt: 2,8 kg

Totallengde: 118 cm

Klippebredde: 30 cm

Kontaktinformasjon - Meec 723057, tlf 67900134

Skaftet er smalt, krommet og minner om en støvsuger i utformningen. Lengden endres raskt med en knappesperre og kan gjøres veldig kompakt for transport og oppbevaring.

Både håndtaket og bøylegrepet er gummiert, for godt og sikkert grep. Imidlertid kan ikke bøylegrepet vinkles, heller ikke vinkelen på skaftet mot trimmerhodet. Trimmerhodet kan vris 180 grader for kantklipping.

Manualen er tynn, men kartongen har bilder som holder for å komme i gang.

Klippebredden er god, 30 cm, og beskyttes av både deksel og avstandsholder som sitter stødig og som samtidig er enkle å felle. Trekkavlasteren er for trang for grov strømkabel.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 500

Konklusjon

Meec 723057 viser seg å ha både høy kvalitet og kapasitet, men for mange mangler når det gjelder design og praktiske funksjoner.

Maskinen har sine fordeler i klippebredde, funksjonene ved trimmerhodet samt et godt grep.

Den mangler imidlertid gode muligheter til en ergonomisk arbeidsstilling, noe som er en stor ulempe når man skal arbeide i lengre perioder.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!