Bosch Art 23 Combitrim

Bosch Art 23 Combitrim © Foto: Produsenten

Watt: 400 W

Vekt: 2,7 kg

Totallengde: 114 cm

Klippebredde: 23 cm

Kontaktinformasjon - Bosch Art 23 Combitrim: www.bosch.no, tlf 64878900

Bosch Art 23 Combitrim har to ulike trådspoler. En standardspole med en enkel tråd samt en ekstra spole med kraftigere tråd for tøffere oppgaver. Den ekstra spolen sitter lett tilgjengelig på skaftet.

Maskinen klarer de fleste oppdrag og er særlig anvendelig på mindre gressplener.

Manualen er komplett, men vanskelig å få oversikt over med alle de språkene som er med. Det hjelper imidlertid å se på bildene på kartongen når man skal i gang.

Vinkelen på skaftet kan stilles inn i fem ulike posisjoner, inkludert horisontalt, med en spake på trimmerhodet. Tap-funksjonen for matning av tråden fungerer godt. Håndtak og bøylegrep er behagelige.

Trådhodet er relativt tungt, men er godt balansert og kan vinkles i 90 grader. Trekkavlasteren klarer bare en tynn skjøteledning.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 550

Konklusjon

En for det meste klart godkjent maskin som imidlertid mangler avstandsholder, som selges som tilbehør, noe som er i gjerrigste laget.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!