Flymo Power Trim 500

Flymo Power Trim 500 © Foto: Produsenten

Watt: 500 W

Vekt: 3,3 kg

Totallengde: 121 cm

Klippebredde: 25 cm

Kontaktinfo - Flymo Power Trim 500: www.flymo.no, tlf 66926200

Power Trim 500 er tredelt i kartongen, men settes lett sammen. Trimbeskyttelsen og bøylegrepet klikkes raskt på plass. Manualen er kortfattet, men bildene på kartongen er nok for å komme raskt i gang.

Klippebredden er 25 cm, noe som er en vanlig størrelse i testen. Skaftet kan ikke vinkles utvendig, men trimmerhodet kan roteres 180 grader for kantklipping. Spolen har ikke tap-funksjon og mates manuelt med en knapp.

Til tross for at både håndtak og bøylegrep gir et plastikkaktig inntrykk, har den et OK grep og fungerer godt i hagen. Bøylegrepet kan vinkles med to trykknapper.

Maskinen er den eneste i testen som har innebygget strømkabel på hele tolv meter. Når maskinen ikke brukes, rulles kabelen praktisk langs skaftet.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 550

Konklusjon

En god maskin som ville fått høyere karakter hvis den vært utstyrt med vinklingsbart skaft, avstandsholder og gummiert håndtak.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!