Type: Grill med 4 brennere og sidebord i platemetall, med kokeplate.

Mål: 135x114x60 cm

Grilloverflate: 70x50 cm

Vurdering: Luksuriøs, stor og velutrustet grill med separat brenner i høyre sidebord. Det går raskt å tenne opp grillen, selv om løsningen med separat tennknapp kjennes litt billig på en grill på denne størrelsen. De fire brennerene arbeider effektivt.

Maten håndteres fint på risten i støpejern, men brenner seg i begynnelsen lett fast på den grove overflaten, særlig før risten har blitt "innstekt".

Modellen har et påkostet utseende som ikke helt er bevart i kvalitetsfølelsen. Siden det ikke er noe bakstykke, blir understellet litt ustøtt og hvis underlaget ikke er helt jevnt, blir det synlig ved at de to dørene blir skjeve mot hverandre.

Det rustfrie stativet er derimot solid og har et godt håndtak. Bryterne er også gode. Små hjul gjør det ikke enklere å flytte grillen over gårdsplassen, selv om disse har gode håndtak.

Akkurat som med andre griller dannes en del fettsøl og matrester lengst ned i grillen. Dette kan også havne på propanflasken etc.

Kjøpsinfo: www.landmann.no

Tilbake til hovedsaken - test av gassgriller

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 7000

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!