En natt på museum:

Overnatte på Guggenheim?

Nå kan du våkne opp blant verdens største kunstverk.

Publisert Oppdatert

Det kjente Guggenheim museet i New York åpner nå dørene for at overnattingsgjester skal kunne overnatte inne på museet. Det er kunstneren Carsten Höller sin utstilling "Revolving Hotel Room" som ligger bak overnattingstilbudet. Utstillingen heter på norsk "Roterende hotellrom".

To gjester om gangen

Den spesielle utstillingen består av fire glassplater som beveger seg sakte rundt. På toppen av disse platene er det mulighet for å sove. På dagen er det spesielle hotellrommet åpent for publikum, men når nattemørket senker seg blir området reservert for to betalende gjester. Med i overnattingstilbudet er alle tilbud et riktig hotell måtte ha, men hovedattraksjonen er nok at gjestene får museet for seg selv.

Allerede fullbooket

Riktignok er sikkerhetsvakter tilstede. Og neste morgen kan overnattingsgjestene dessverre ikke ligge og dra seg så lenge de vil. Utsjekkingen skjer nemlig så tidlig som klokken 8.30. Før man forlater det noe spesielle hotellrommet får man nyte en god frokost bestående av croissanter og kaffe. Utstillingen varer helt frem til 7. januar. Dersom en Guggenheim-overnatting skulle friste har vi desverre dårlig nytt. Samtlige av nettene er allerede bortbestilt. Men man kan jo alltids høre om det er noen avbestillinger?

Her finner du de billigste flybillettene til New York akkurat nå:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning