Her ble skivene veldig fine. Llitt å trekke på betjeningen, men ellers er dette en god brødrister.  God temperaturstyring, ingen forskjell fra første til siste skive som ble ristet. Alle ble også brukbart likt brunet på begge sider. Risteren har god dybde slik at hele den store skiven er helt jevnt brunet over det hele.

Brødristeren betjenes med trykknapper og tallene vises i et display, her er det dårlig kontrast på symbolene på brytere. Ellers er risteren enkel bruk. Sett i skiven og trekk ned. Brødet løftes godt opp når den er ferdig. Egen knapp om du vil sjekke bruningen uten å avbryte programmet.

Standardinnstilling på bruningen er 4, og risteren går tilbake til dette når du er ferdig. Litt irriterende å måtte stille dette hver gang om du foretrekker en annen innstilling.

Pluss for rist til steking av rundstykker. Spiser du halvstekte går tining og steking fort og greit, og resultatet blir riktig bra.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Electrolux
Pris 590,00

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!